Κοντά σε συμφωνία Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ για Σάντσο

Κοντά σε συμφωνία Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ για Σάντσο

Πιέζει την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιμένει για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, καθώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Αγγλο επιθετικό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Η γερμανική ομάδα απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι όλες τις προτάσεις από την αγγλική ομάδα και αποφάσισε να μην τον παραχωρήσει έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η Ντόρτμουντ απέρριψε πρόταση ύψους 100 εκατ. ευρώ των «κόκκινων διαβόλων», για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος σημείωσε 17 γκολ την περασμένη σεζόν στη Bundesliga. Το καλοκαίρι πάντως έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει και μάλιστα έχει αποφασίσει να ρίξει τις απαιτήσεις στα 80εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «The Sun» η Μάντσεστερ έχει συμφωνήσει με τον Σάντσο, σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, και είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μπορούσια, η οποία ήδη τα έχει βρει στα 30 εκατ. ευρώ με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Ντόνιελ Μάλεν, που προορίζεται να καλύψει το κενό του Σάντσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ