Ξανά η Νάπολι για Τσιμίκα: Η απόφαση στα χέρια του παίκτη

Ξανά η Νάπολι για Τσιμίκα: Η απόφαση στα χέρια του παίκτη

Η Νάπολι «καίγεται» για έναν αριστερό μπακ, ο Κλοπ δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τον αριστεροπόδαρο Έλληνα διεθνή για την επόμενη σεζόν και το σκηνικό διαμορφώνεται ώστε ο Τσιμίκας να φύγει από το Άνφιλντ.

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2020, αλλά ο διεθνής αριστερός μπακ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Ο τραυματισμός του, η αδυναμία του να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Γιούργκεν Κλοπ και φυσικά η κακή σεζόν των «ρεντς», διαμόρφωσαν ένα αρνητικό σκηνικό για τον ποδοσφαιριστή.

Πλέον, μία από τις σοβαρές εκκρεμότητες στη Λίβερπουλ είναι το μέλλον του Τσιμίκα. Ο 25χρονος ακραίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, αλλά δεν είναι αναντικατάστατος στο πλάνο του Κλοπ. Για την ακρίβεια, στον Γερμανό προπονητή έχει τεθεί το ερώτημα μήπως είναι προτιμότερο ο Τσιμίκας να παίξει κάπου δανεικός και να επιστρέψει στο Άνφιλντ μετά από μία γεμάτη σεζόν.

Τον Ιανουάριο η Λίβερπουλ δέχτηκε κρούσεις για τον δανεισμό του Τσιμίκα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα teamtalk.com, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είχαν εκφράσει ενδιαφέρον, όπως και η Νάπολι. Ωστόσο, τότε οι «κόκκινοι» αρνήθηκαν να τον παραχωρήσουν, ενώ και ο παίκτης δεν ήταν θετικός στο να φύγει από το Νησί.

Αυτή τη φορά, τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν διαφοροποιηθεί. Ο Τσιμίκας το σκέφτεται αφού διαπιστώνει ότι ο Κλοπ έχει άλλες προτεραιότητες. Αντίστοιχα, πάντα υπάρχουν ομάδες που τσεκάρουν τον Έλληνα αριστεροπόδαρο άσο. Η Νάπολι παραμένει ενεργή, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport, αλλά είναι άγνωστο εάν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Λίβερπουλ.

Η ιστοσελίδα teamtalk.com εξηγεί πως το ζήτημα εξαρτάται από τον Τσιμίκα. Αρκεί ο παίκτης να κρίνει συμφέρουσα την πρόταση που θα δεχτεί και η Λίβερπουλ δεν θα σταθεί εμπόδιο. Η Νάπολι καίγεται για έναν αξιόπιστο αριστερό μπακ και στην αγορά δεν κυκλοφορούν πολλοί διαθέσιμοι. Οπότε συντρέχουν όλοι οι προϋποθέσεις για τον «γάμο», αφού η Serie A είναι μία δελεαστική προοπτική για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Αντίθετα, ο Τσιμίκας δεν συγκινείται με την πρόταση της Φενέρμπαχτσε, αφού η ζωή στην Τουρκία και η τουρκική Superligi αποτελούν «πισωγύρισμα» μετά τη μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ