Σανέ : «Έχω βελτιωθεί πολύ με τον Γκουαρντιόλα»

Σανέ : «Έχω βελτιωθεί πολύ με τον Γκουαρντιόλα»

Ο Λιρόι Σανέ τόνισε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον βοήθησε αρκετά να βελτιώσει το παιχνίδι του και ξεκαθάρισε πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής.

Βέβαιος ότι η δική του γρήγορη εξέλιξη στη Μάντσεστερ Σίτι οφείλεται στην παρουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, δήλωσε ο Λιρόι Σανέ.

Ο Γερμανός διεθνής είχε συμμετοχή σε δύο από τα γκολ των πολιτών στο ματς της Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ την Πέμπτη, ενώ πέτυχε το τρίτο, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη δεύτερη νίκη εις βάρος των κανονιέρηδων μέσα σε πέντε μέρες.

Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε τους παίκτες του Γκουαρντιόλα στην κορυφή με διαφορά 16  βαθμών από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αρκούν δε ακόμα πέντε νίκες για να τους εξασφαλίσουν τον τίτλο.

«Ο Γκουαρντιόλα έκανε μεγάλη προσπάθεια με μένα, όπως κάνει και με κάθε παίκτη ξεχωριστά. Μας ζητάει να δώσουμε το 100% του εαυτού μας και να μην σταματάμε ποτέ την προσπάθεια στις προπονήσεις και τους αγώνες», εξήγησε ο Σανέ.

«Έχω βελτιωθεί πάρα πολύ υπό την καθοδήγησή του και αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν όλοι. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής που προσπαθεί να τους κάνει όλους καλύτερους. Βλέπει τα λάθη μας και προσπαθεί να μας βοηθήσει», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ