Σανέ : «Νιώθω το τρόπαιο να έρχεται»

Σανέ : «Νιώθω το τρόπαιο να έρχεται»

Ο Λερόι Σανέ βρίσκεται κοντά στο να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες πέρασαν και από την έδρα της Άρσεναλ με 3-0 κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς τον φετινό τίτλο της Premier League. Ο διεθνής με τη Γερμανία σε δηλώσεις του αναφέρει ότι νιώθει πιο πολύ από ποτέ […]

Ο Λερόι Σανέ βρίσκεται κοντά στο να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες πέρασαν και από την έδρα της Άρσεναλ με 3-0 κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς τον φετινό τίτλο της Premier League.

Ο διεθνής με τη Γερμανία σε δηλώσεις του αναφέρει ότι νιώθει πιο πολύ από ποτέ το τρόπαιο να έρχεται προς το Έτιχαντ. «Νιώθουμε ότι έρχεται ολοένα και περισσότερο κοντά ο τίτλος, αλλά πάντα προχωράμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι.», είπε αρχικά ο 22χρονος άσος της Σίτι και πρόσθεσε:

«Η σεζόν κοντεύει προς το τέλος της και απομένουν λίγα παιχνίδια ακόμα. Η πίεση θα είναι περισσότερη στα ματς που έρχονται και όλοι στην ομάδα το περιμένουν αυτό. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε κάθε αγώνα. Έχουμε μια πραγματικά καλή ομάδα και θεωρώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε πιο πολλά τρόπαια. Έχουμε βελτιωθεί σημαντικά από την περσινή σεζόν, αλλά έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ