Άρσεναλ : Έβαλε τα κλάματα ο Κοσιελνί σε συνάντηση παικτών

Άρσεναλ : Έβαλε τα κλάματα ο Κοσιελνί σε συνάντηση παικτών

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στα αποδυτήρια της Άρσεναλ, μετά και την τελευταία βαριά ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του Λορέν Κοσιελνί σε συνάντηση που είχαν οι παίκτες του αγγλικού συλλόγου.

Από το κακό στο χειρότερο πάει φέτος η Άρσεναλ και για τους περισσότερους ο κύριος υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός έχει χάσει την αξιοπιστία του μέσα στ’ αποδυτήρια, με αποτέλεσμα οι παίκτες της ομάδας, μετά από πρωτοβουλία της «παλιοσειράς», Περ Μερτεσάκερ, να οργανώσουν μεταξύ τους συνάντηση, προκειμένου να μιλήσουν για τα πρόσφατα αποτελέσματα και τις δύο συνεχόμενες ήττες από τη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 3-0.

Μάλιστα, σε αυτή τη συνάντηση ξεχώρισε ο Λορέν Κοσιελνί. Ο έμπειρος στόπερ ξέσπασε κλάματα, καθώς τα δύο παιδιά του δεν σταματούν να τον ρωτούν γιατί η Άρσεναλ τα πηγαίνει τόσο άσχημα. Αυτό είναι και το μεγάλο παράπονο από τον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος μεταξύ άλλων φέρεται να τα «έψαλλε» στους  συμπαίκτες του για την αδιαφορία που δείχνουν σε πολλά ματς και ότι θα πρέπει να σοβαρευτούν, ενόψει των αγώνων του Europa League με τη Μίλαν, ώστε να έχουν πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ