Ρέντκναπ : «Ήταν έγκλημα εναντίον του ποδοσφαίρου»

Ρέντκναπ : «Ήταν έγκλημα εναντίον του ποδοσφαίρου»

Ο Τζέιμι Ρέντκναπ σχολίασε την εμφάνιση της Τσέλσι στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι λέγοντας πως ήταν έγκλημα για το ποδόσφαιρο.

Ο Τζέιμι Ρέντκναπ, πρώην παίκτης και γιος του προπονητή Χάρι Ρέντκναπ, επέκρινε έντονα την εμφάνιση της Τσέλσι στην ήττα (1-0) από την Μάντσεστερ Σίτι, χαρακτηρίζοντάς την ως «έγκλημα ενάντια στο ποδόσφαιρο».

«Κοίταζα τους ένδεκα της Τσέλσι και εννέα από αυτούς έχουν ήδη κερδίσει την Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι είχε μόνο δύο. Τον περασμένο χρόνο μιλήσαμε για όλα αυτά που έδωσε ο  Αντόνιο Κόντε σε αυτό το πρωτάθλημα, το έργο που έκανε όταν άλλαξε το σύστημα. Αλλά αυτό τώρα ήταν αντι-ποδόσφαιρο. Ήταν ένα έγκλημα κατά του ποδοσφαίρου αυτό που έκαναν σήμερα (χθες)», δήλωσε ο σχολιαστής του Sky Sports, υποστηρίζοντας ότι οι μπλε μπορούν και πρέπει να κάνουν πράγματα πολύ καλύτερα.

«Έχουν καλούς παίκτες, αλλά δεν φαίνεται να θέλουν να επιτεθούν. Δεν νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι ήταν τόσο καλή, η Τσέλσι έδειχνε ότι δεν ήθελε να παίξει. Έδωσε τους τρεις πόντους πριν ξεκινήσει το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ