Ο νέος Γεωργάτος: Γερό μπάσιμο της Ίντερ για Τσιμίκα

Ο νέος Γεωργάτος: Γερό μπάσιμο της Ίντερ για Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στη Λίβερπουλ τη νέα σεζόν, αλλά μπροστά του ανοίγεται ένα μονοπάτι για να βαδίσει στα χνάρια ενός άλλου μεγάλου αριστερού μπακ του «ερυθρόλευκου» παρελθόντος.

Μία από τις πιο «hot» συζητήσεις στο Άνφιλντ σχετίζονται με το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα. Στην πρώτη χρονιά του στην Αγγλία ο διεθνής αριστερός μπακ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, αν και έχει ελαφρυντικά. Η προσαρμογή στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα του κόσμου είναι πάντα δύσκολη για κάποιον που δεν γνωρίζει το Νησί, ο παίκτης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ενώ και οι «ρεντς» πέρασαν μία χρονιά γεμάτη αντιξοότητες μετά την επιστροφή τους στην κορυφή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει καταλήξει εάν πρέπει να συναινέσει στην παραχώρηση του Τσιμίκα ως δανεικού, ώστε να παίξει και να επανέρθει σε υψηλά στάνταρ ή να τον κρατήσει και να τον δουλέψει. Σε αυτό το δίλημμα, ο Γερμανός προπονητής ακόμα δεν έχει δώσει την απάντηση.

Πάντως, οι ενδιαφερόμενοι δεν λείπουν για τον Τσιμίκα. Και δεν περιορίζεται στις «μεσαίες ταχύτητες» της Ευρώπης. Γιατί ο Τσιμίκας έχει θαυμαστές ανάμεσα στις μεγαλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, μιας και ανήκει έτσι και αλλιώς σε μία από αυτές.

Η μεγάλη ιταλική ιστοσελίδα Calciomercato.com γράφει τη Δευτέρα (5/7) ότι η Ίντερ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Οι «νερατζούρι» στέφθηκαν πρωταθλητές Ιταλίας, αλλά τα οικονομικά προβλήματα τους αναγκάζουν να αναπροσαρμόσουν τον οικονομικό σχεδιασμό τους και προσπαθούν να φέρουν πιο φτηνούς παίκτες, αλλά όσο είναι εφικτό να μην χάσουν σε ποιότητα.

Ο Τσιμίκας θεωρείται μία προσιτή επιλογή και η Ίντερ ρώτησε για τον δανεισμό του. Το ιταλικό ρεπορτάζ δεν αναφέρει την αντίδραση της Λίβερπουλ, αλλά η αγγλική ιστοσελίδα Liverpool Echo υποστηρίζει σε σημερινό κείμενο της πως ο Κλοπ παραμένει αναποφάσιστος. Αν και πριν από λίγο καιρό, ο Γερμανός τασσόταν αναφανδόν υπέρ της παραχώρησης του Τσιμίκα, για να εξελιχτεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Μιλάνο μνημονεύεται ακόμα ένας παλαίμαχος Έλληνας, με παρελθόν στον Ολυμπιακό. Και κατά σύμπτωση, στην ίδια θέση με τον Τσιμίκα. Πρόκειται για τον Γρήγορη Γεωργάτο, ο οποίος είχε δύο περάσματα από την Ίντερ.,

Έστω και υπό διαφορετικές προϋποθέσεις, ίσως ο Τσιμίκας να έχει την ευκαιρία να βαδίσει στα χνάρια του Γεωργάτου και να αφήσει και αυτός το στίγμα του στο Σαν Σίρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ