Γουέστ Χαμ: Πολύ κοντά στον Αρεολά

Γουέστ Χαμ: Πολύ κοντά στον Αρεολά

Γουέστ Χαμ και Αλφόνς Αρεολά είναι ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία, με τον Γάλλο τερματόφυλακα να παραμένει όπως όλα δείχνουν στην Premier League.

Κάτοικος Λονδίνου θα παραμείνει  από ότι φαίνεται  ο Αλφόνς Αρεολά, με τον Γάλλο τερματοφύλακα να μετακομίζει από την Φούλαμ στην Γουέστ Χαμ.

Τα «σφυριά» ήταν σε αναζήτηση τερματοφύλακα για την επόμενη σεζόν και τον βρήκαν στο πρόσωπο του 28χρονου πορτιέρο. Ο Αρεολά είχε συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε για τους «ερυθρόλευκους».

Η συμφωνία θα αφορά τον δανεισμό του στην Γουέστ Χαμ, με την τοποθέτηση ρήτρας αγοράς από την Παρί Σεν Ζερμέν το επόμενο καλοκαίρι. Η ανάγκη για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση ήταν απαραίτητη για τους Λονδρέζους, καθώς στο ρόστερ τους υπάρχουν οι Φαμπιάνσκι, Ράντολφ και Μάρτιν που ξεπερνούν τα 34 χρόνια ηλικίας.

Ο Αρεολά πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις την περσινή σεζόν στην Φούλαμ, ωστόσο δεν ήταν αρκετές  για να σώσουν την ομάδα από τον υποβιβασμό. Ο Γάλλος έκανε μια γεμάτη χρονιά με 37 παρουσίες και φαίνεται πως θα συνεχίσει στην Premier League για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ