Πλήγμα για τη Γιουνάιτεντ: Εκτός μέχρι τον Οκτώβριο ο Ράσφορντ

Πλήγμα για τη Γιουνάιτεντ: Εκτός μέχρι τον Οκτώβριο ο Ράσφορντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ αναμένεται να μπει στο χειρουργείο ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον ώμο, μένοντας εκτός δράσης μέχρι τον Οκτώβρη.

Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να περάσει τις επόμενες ημέρες ο Μάρκους Ράσφορντ, με σκοπό να ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός πήρε την απόφαση να απαλλαγεί μια και καλή από τις ενοχλήσεις που είχε στον ώμο του, παρότι δεν ήταν αναγκαία η επέμβαση, όμως εκείνος επέλεξε να μην το ρισκάρει περαιτέρω καθώς η κατάσταση δεν βελτιωνόταν και οι ενέσεις ήταν προσωρινή επιλογή.

Το χρονοδιάγραμμα που του έδωσαν οι γιατροί αναφέρει πως θα μπορέσει να ξεκινήσει τις προπονήσεις έπειτα από έξι εβδομάδες, ενώ θα χρειαστεί περίπου ανάλογο διάστημα για να είναι έτοιμος να ενισχύσει τους συμπαίκτες του.

Έτσι λοιπόν ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να μείνει εκτός μέχρι τον Οκτώβριο, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές στην Premier League, όπως φυσικά και τα τρία πρώτα ματς στο Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ