Μανέ: «Μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο»

Μανέ: «Μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο»

Ο Σάντιο Μανέ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο λέγοντας πως οι κόκκινοι μπορούν να κερδίσουν όλες τις ομάδες στον κόσμο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει στο Όλντ Τράφορντ τη Λίβερπουλ με τους φιλοξενούμενους να θέλουν τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουν στη δεύτερη θέση. Ο Σάντιο Μανέ μίλησε για το παιχνίδι και εμφανίστηκε αισιόδοξος τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε στον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προιστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες τείνει προς τους γηπεδούχους, αφού σε 85 παιχνίδια, η Γιουνάιτεντ έχει νικήσει τα 42, ενώ αντίθετα η Λίβερπουλ μόλις 16.

«Δεν θα είναι εύκολο, αλλά όπως έχω πει μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Αγγλία και στον κόσμο επίσης. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, το κλαμπ και τους φιλάθλους. Φυσικά έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να τους σεβαστούμε, αλλά δεν φοβόμαστε κανένα. Έχουμε αυτοπεποίθηση κοιτάζοντας τους εαυτούς μας και τις ικανότητες μας γνωρίζουμε ότι μπορούμε να τους νικήσουμε», δήλωσε ο Σενεγαλέζος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ