Λίβερπουλ : Κινείται για Λεμάρ, Σερί

Λίβερπουλ : Κινείται για Λεμάρ, Σερί

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της για την ερχόμενη σεζόν και τα δύο ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά των Τόμας Λεμάρ της Μονακό και Ζαν Μισέλ Σερί της Νις.

Στη γαλλική αγορά έχει στρέψει την προσοχή της η Λίβερπουλ, η οποία σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα ετοιμάζεται να κινηθεί για τους Τομά Λεμάρ και Ζαν Μισέλ Σερί.

Ο μέσος της Μονακό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Le10Sport, βρίσκεται πιο κοντά στους κόκκινους, καθώς όπως αναφέρεται οι δύο ομάδες έχουν βρει ένα κοινό σημείο επαφής, ενώ και ο παίκτης είναι θετικός να μετακομίσει στο Νησί. Μάλιστα, το κόστος του θα πέσει από τα 90 εκατ. ευρώ που ζητούσε η γαλλική ομάδα την περασμένη σεζόν, αφού οι τραυματισμοί του Λεμάρ έχουν επηρεάσει τους αριθμούς του.

Παράλληλα, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει πολύ ψηλά στη λίστα του και τον Ζαν Μισέλ Σερί της Νις. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ιβοριανός βρέθηκε μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα, αλλά οι Καταλανοί έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή. Τώρα η Λίβερπουλ είναι αποφασισμένη να κάνει κίνηση για τον Σερί και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Buzzsport.fr είναι διατεθειμένη να προσφέρει σχεδόν 35 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ