Σισέ: Θέλει να επιστρέψει στη Σάντερλαντ!(pic)

Σισέ: Θέλει να επιστρέψει στη Σάντερλαντ!(pic)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Σάντερλαντ, στην οποία αγωνιζόταν με μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ, πριν έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Σάντερλαντ έκανε γνωστή ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός, που αγωνιζόταν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού την περίοδο 2009-2011, δήλωσε σε σχόλιό του στο Instagram, πως θέλει να παίξει για την Σάντερλαντ, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Μαρσέιγ, την σεζόν 2008-2009.

Συγκεκριμένα, πήρε μέρος σε έναν μίνι- διάλογο σε μία fan page της Σάντερλαντ, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί για λογαριασμό της αγγλικής ομάδας , και εάν αυτή τόν θέλει, «θα είναι εκεί».

Ο 39χρονος ποδοσφαιριστής, αυτόν τον καιρό παίζει στις ΗΠΑ και τον Παναθηναϊκό Σικάγο από τον Απρίλιο του 2021, ωστόσο θέλει να γυρίσει στα παλιά λημέρια και τις«Μαύρες Γάτες». Στη Σάντερλαντ, ο πρώην Γάλλος διεθνής είχε παίξει σε 35 παιχνίδια και είχε βάλει 10 γκολ, βοηθώντας μάλιστα την ομάδα να τερματίσει στην 16η θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο του να επιστρέψει είναι δύσκολο, καθώς ο Γάλλος επιθετικός αντιμετωπίζει προβλήματα στη μέση. Από την ίδια τη Σάντερλαντ δεν έχει υπάρξει κάποια αντίστοιχη ανακοίνωση σχετική με την επιθυμία του Σισέ και στο μέλλον θα ξεκαθαριστεί εάν η ομάδα έχει στα σκαριά μία ενδεχόμενη επιστροφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ