«Η Άουγκσμπουργκ στο κόλπο για τον Ράχμαν Μπάμπα»

«Η Άουγκσμπουργκ στο κόλπο για τον Ράχμαν Μπάμπα»

Η γερμανική ομάδα θέλει την επιστροφή του Ράχμαν Μπάμπα, τον οποίο είχε πάρει από την Τσέλσι ως δανεικό και τη σεζόν 2014-2015.

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Ράχμαν Μπάμπα, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του Γκανέζου αμυντικού την Άουγκσμπουργκ.

Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, η γερμανική ομάδα έχει ξεμείνει από αριστερό μπακ, μετά τους τραυματισμούς των Ιάγκο και Πέντερσεν και σκέφτεται πολύ σοβαρά την περίπτωση του Ράχμαν Μπάμπα.

Έναν παίκτη που γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της Αουγκσμπουργκ από τη σεζόν 2014-2015, όταν είχε αγωνιστεί στην ομάδα τους ως δανεικός από την Τσέλσι. Με τα χρώματα του γερμανικού συλλόγου ο Αφρικανός μπακ είχε πραγματοποιήσει 32 συμμετοχές και είχε 5 ασίστ σε 2.789 λεπτά συμμετοχές.

Μια από τις καλύτερες σεζόν τις καριέρας του. Σύμφωνα τα βρετανικά Μέσα, η Αουγκσμπουργκ θέλει να τον αποκτήσει ξανά ως δανεικό από την Τσέλσι, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό να επισημαίνουν ότι για την περίπτωση του Γκανέζου ενδιαφέρονται επίσης ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Στα ρεπορτάζ τους, πάντως, οι Βρετανοί τονίζουν ότι ο Αφρικανός προτιμάει να αγωνιστεί στην Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα. Ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη, γεγονός που θα τον βοηθήσει να ανεβάσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Υπενθυμίζουμε το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, έχοντας 17 συμμετοχές, με 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ