Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» η Τότεναμ

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» η Τότεναμ

Η Τότεναμ έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και κινείται για την απόκτηση των Πιερλουίτζι Γκολίνι και Κριστιάν Ρομέρο.

Η Τότεναμ θέλει να κάνει μια νέα αρχή μετά την άσχημη περσινή σεζόν και ο ερχομός του Νούνο στον πάγκο έχει φέρει φρέσκο αέρα στον σύλλογο.

Μαζί με τον Ιταλό τεχνικό διευθυντή, Φάμπιο Παράτιτσι, έχουν κυκλώσει τους παίκτες για τους οποίους θα κινηθούν, με τους Πιερλουίτζι Γκολίνι και Κριστιάν Ρομέρο της Αταλάντα να βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων, σύμφωνα με το London Football.

Ο Παράτιτσι αποτελεί το μεγάλο όπλο στην προσπάθεια απόκτησης των δύο ποδοσφαιριστών, καθώς τους γνωρίζει από την θητεία του στην Γιουβέντους, αφού ήταν αυτός που τους έφερε στο Τορίνο.

Για τον 26χρονο τερματοφύλακα, οι συζητήσεις είναι πιο προχωρημένες. Ο Γκολίνι αγωνίζεται στο Μπέργκαμο με την μορφή δανεισμού από την Μεγάλη Κυρία, με την Αταλάντα να μπορεί να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, δίνοντας 16 εκατομμύρια στην Γιουβέντους.

Κίνηση που αναμένεται να κάνει ώστε να βγει κερδισμένη από την πιθανή πώλησή του. Άλλωστε έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του Αργεντινού Μούσο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ρομέρο, δεν έχει υπάρξει ακόμα κάτι χειροπιαστό. Ο Νούνο τον θέλει στην Τότεναμ, καθώς σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τριάδα στην άμυνα και ο Αργεντινός έχει δοκιμαστεί ήδη σε αυτό το σύστημα με τον Γκασπερίνι στην Αταλάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ