Φαν ντε Μπέεκ: Τον θέλει η Μπαρτσελόνα, προτιμά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φαν ντε Μπέεκ: Τον θέλει η Μπαρτσελόνα, προτιμά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ντόνι φαν ντε Μπεεκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο παίκτης επιθυμεί να παραμείνει στην Αγγλία και να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Ολλανδό μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόνι φαν ντε Μπέεκ, καθώς επιθυμεί να ενισχύσει την μεσαία γραμμή της ενόψει της νέας σεζόν. Ο ίδιος ο παίκτης ωστόσο, αν και δεν είχε καλή σεζόν στους «κόκκινους διαβόλους», δεν θέλει να φύγει από την Αγγλία, αλλά να διεκδικήσει μία θέση στην βασική εντεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με ομάδες από Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία να δίνουν ποσά άνω των 38 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ολλανδό διεθνή, δεν φαίνεται ο ίδιος να συγκινείται από μία νέα προοπτική και καριέρα σε άλλο πρωτάθλημα. Ο Φαν ντε Μπέεκ αποχώρησε από το Euro, λόγω τραυματισμού, ωστόσο επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την προσεχή Δευτέρα (26/7).

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από την άλλη πλευρά, υπολογίζει περισσότερο τους Σκοτ Μακ Τόμινεϊ και Φρεντ για την νέα σεζόν, καθώς επίσης και τον Μπρούνο Φερνάντες που θεωρείται αναντικατάστατος. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης και αγωνιστικότητας από τον Φαν ντε Μπεεκ την προηγούμενη σεζόν στο Μάντσεστερ, στάθηκε και η αφορμή για το ενδεχόμενο απόμακρυνσής του από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο 24χρονος διεθνής δεν έκρυβε την απογοήτευσή του όταν ο προπονητής του τόν αντικαθιστούσε στους αγώνες ή δεν τον ξεκινούσε καν στην βασική εντεκάδα. Το αγωνιστικό επίπεδο του Φαν ντε Μπέεκ δεν ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, και δύσκολα θα τον υπολογίζει ως βασικό στην νέα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ