Κάτι συμβαίνει με τη νέα εκτός έδρας φανέλα της Τότεναμ (pic)

Κάτι συμβαίνει με τη νέα εκτός έδρας φανέλα της Τότεναμ (pic)

Η Τότεναμ δημοσίευσε μέσω των social media τη νέα εκτός έδρας εμφάνισή της η οποία έχει διχάσει αρκετά τους οπαδούς των «Σπερς».

Η Τότεναμ αποκάλυψε τη νέα εκτός έδρας εμφάνισή της για τη σεζόν 2021-22 προκαλώντας τις ποικίλες αντιδράσεις των οπαδών της.

Οι φίλοι των «Σπερς» δεν έχουν δει με καθόλου καλό μάτι τη νέα φανέλα της ομάδας τους η οποία παραπέμπει σε κάτι εκτός… του ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, η φανέλα χαρακτηρίζεται κατά πολύ από τα εξωγήινα χρώματα και τα σχέδια που φέρει, σε ένα αποτέλεσμα που φέρνει πιο πολύ σε θέμα διαστημικό.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετοί που έμειναν εντυπωσιασμένοι για αυτά τα στοιχεία αφηρημένης τέχνης που διακρίνει την συγκεκριμένη εμφάνιση.

Χαρακτηριστικό δε της διχογνωμίας που επικρατεί στα social της ομάδας, το γεγονός πως αρκετοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να αγοράσουν τη φανέλα ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που έμειναν το λιγότερο απογοητευμένοι και δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα.

Το σίγουρο είναι πως με αυτή την πρωτότυπη εμφάνιση, η λονδρέζικη ομάδα θα τραβά την προσοχή σε κάθε εκτός έδρας υποχρέωσή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ