Γιορίς : «Να επικεντρωθούμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο»

Γιορίς : «Να επικεντρωθούμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο»

Ο Ούγκο Γιορίς τόνισε πως η Τότεναμ πρέπει να αφήσει γρήγορα στο παρελθόν τον αποκλεισμό από το Champions League και να επικεντρωθεί στους στόχους της τετράδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Αγγλίας.

Η επιστροφή των παικτών της Τότεναμ στην πραγματικότητα των εντός Αγγλίας αγωνιστικών της υποχρεώσεων πρέπει να είναι γρήγορη, όπως επισήμανε ο Ούγκο Γιορίς, επιμένοντας ότι ο αποκλεισμός από το Champions League είναι ήδη στο παρελθόν.

Τα σπιρούνια ονειρεύτηκαν την πρώτη τους πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης εδώ και πέντε χρόνια, αλλά τους σταμάτησε η Γιουβέντους, νικώντας τους στο Γουέμπλεϊ με 2-1. Αυτό σημαίνει ότι έχουν πλέον μπροστά τους τους εννέα εναπομείναντες αγώνες της Premier League και τον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Σουόνσι με τον Γιορίς να ξεκαθαρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει πλέον να επικεντρωθούν εκεί.

«Έχω μάθει ότι στο ποδόσφαιρο, το κίνητρο είναι πάντα η νίκη και αυτή τη φορά δεν συνέβη σε εμάς, οπότε είναι φυσικό να νιώθουμε απογοητευμένοι. Είναι σημαντικό όμως να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας λόγω του κυπέλλου και του στόχου μας για μια θέση στην τετράδα της Premier League», υπογράμμισε ο Γάλλος τερματοφύλακας.

«Αφού αποκλειστήκαμε, θα επιδιώξουμε την επιστροφή μας στο Champions League. Θα μάθουμε πολλά από τον αποκλεισμό. Η Τότεναμ παραμένει νεανική ομάδα και αντιμετώπισε τη Γιουβέντους που είναι πολύ έμπειρη στην Ευρώπη. Κρατάμε τα θετικά, όπως την πρωτιά στον όμιλο με Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε περήφανοι για την πορεία μας», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ