«Ο Ραϊόλα πρότεινε τον Πογκμπά στη Λίβερπουλ αλλά…»

«Ο Ραϊόλα πρότεινε τον Πογκμπά στη Λίβερπουλ αλλά…»

Όσα αναφέρει το γαλλικό «Le 10Sport» για τις σχέσεις του Μίνο Ραϊόλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την πιθανότητα μεταγραφής του Πολ Πογκμπά στη Λίβερπουλ.

Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις του γνωστού ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Και μάλλον μετά το παρακάτω δημοσίευμα της «Le 10Sport» οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε οριστική ρήξη.

Τι αναφέρεται σε ρεπορτάζ του γαλλικού Μέσου; Πως ο Ραϊόλα πρότεινε τον Πολ Πογκμπά στη Λίβερπουλ! Τη μεγάλη και «αιώνια» αντίπαλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο πασίγνωστος μάνατζερ λοιπόν φέρεται να μίλησε με τους ανθρώπους της διοίκησης των «κόκκινων» και τους είπε πως ίσως υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Μία μεταγραφή που θα τάραζε τα λιμνάζοντα νερά του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, η απάντηση της Λίβερπουλ δεν ήταν αυτή που ίσως θα περίμενε ο Ραϊόλα. Καθώς οι «κόκκινοι» μετέφεραν την σκέψη τους να κινηθούν για τον Πογκμπά τον ερχόμενο Ιανουάριο, όταν θα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί μιας και θα είναι στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Όποιος μπορεί ο καθένας να καταλάβει, η Λίβερπουλ δεν ενδιαφέρεται για τον Πογκμπά. Και ευγενικά απάντησε «όχι» σε αυτή την πρόταση μεταγραφής από τον Μίνο Ραϊόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ