Επίσημα στην Άρσεναλ ο Μπεν Γουάιτ (pic, vid)

Επίσημα στην Άρσεναλ ο Μπεν Γουάιτ (pic, vid)

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Άγγλου κεντρικού αμυντικού, Μπεν Γουάιτ, με τον 23χρονο να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο.

Την επισημοποίηση μιας προαναγγελθείσας μεταγραφής ανακοίνωσε η Άρσεναλ, με τους Κανονιέρηδες να κάνουν δικό τους τον Μπεν Γουάιτ.

Ο διεθνής Άγγλος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας και έρχεται για να πάρει φανέλα βασικού στο σύνολο του Μικέλ Αρτέτα.

Η Άρσεναλ δαπάνησε 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπράιτον, αλλά η συμμετοχή του Γουάιτ στο πρόσφατο Euro με τα Τρία Λιοντάρια πήγε αρκετά πίσω τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο 23χρονος έκανε καταπληκτική περσινή χρονιά με την φανέλα των Γλάρων, όπου αγωνίστηκε στα 36 από τα 38 παιχνίδια της Premier League.

Είχε προηγηθεί ο δανεισμός του στην Λιντς τη σεζόν 2019-20, όπου υπό τις οδηγίες του Μαρσέλο Μπιέλσα βελτίωσε αρκετά το παιχνίδι του και το τέλος της χρονιάς τον βρήκε να πανηγυρίζει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Γουάιτ θα αγωνίζεται με το νούμερο τέσσερα στην πλάτη, ενώ ο Αρτέτα φρόντισε να τον αποθεώσει μέσα από τις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της Άρσεναλ: «Ο Μπεν είναι ένας έξυπνος αμυντικός που αισθάνεται πολύ άνετα με τη μπάλα στα πόδια του και το στυλ του ταιριάζει απόλυτα με εμάς. Και φυσικά, είναι ακόμα νέος, οπότε η ηλικία και το προφίλ του ταιριάζουν με αυτό που χτίζουμε εδώ. Όλοι ανυπομονούμε να είναι ο Μπεν βασικός στα μελλοντικά μακροπρόθεσμα σχέδιά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ