Τότεναμ – Καταρχήν συμφωνία με Μπολόνια για τον Τομιγιάσου

Τότεναμ – Καταρχήν συμφωνία με Μπολόνια για τον Τομιγιάσου

Η Τότεναμ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την Μπολόνια για την μετακίνηση του Ιάπωνα κεντρικού αμυντικού, Τακεχίρο Τομιγιάσου.

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Ιάπωνα κεντρικού αμυντικού, Τακεχίρο Τομιγιάσου ήρθε η Τότεναμ, με τους Σπερς να φτάνουν σε καταρχήν συμφωνία με την Μπολόνια για την απόκτηση του.

Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου παλεύει εδώ και καιρό για την περίπτωση του 22χρονου και φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για να τον κάνει δικό της.

Η Τότεναμ συμφώνησε να καταβάλλει 20 εκατομμύρια στην Μπολόνια, για να πείσει τον ιταλικό σύλλογο να δώσει την ελευθέρας στον παίκτη από την Φουκουόκα. Η Αταλάντα ήταν επίσης στο παιχνίδι της απόκτησής του, αλλά οι Σπερς πρόλαβαν τους Μπεργκαμάσκι.

Ο Τομιγιάσου αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στην Serie A και έχει πραγματοποιήσει συνολικά 63 συμμετοχές, με τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής θα γίνει με την επιστροφή του Ιάπωνα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου και παίρνει μέρος με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ωστόσο, η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας δεν σταματά εδώ για την Τότεναμ, καθώς ο μεγάλος στόχος παραμένει ο Κριστιάν Ρομέρο, με τους Σπερς να προσφέρουν 55 εκατομμύρια ευρώ στην Αταλάντα για πει το «ναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ