Επέστρεψε στα γκολ ο Ραούλ Χιμένες (vid)

Επέστρεψε στα γκολ ο Ραούλ Χιμένες (vid)

O Ραούλ Χιμένες έχει επιστρέψει για τα καλά στην ενεργό δράση μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του, οχτώ μήνες πριν, καθώς βρήκε δίχτυα στο φιλικό της Γουλβς με την Στόουκ Σίτι.

Επιστροφή στην δράση, επιστροφή και στα γκολ για τον Ραούλ Χιμένες. Ο Μεξικανός επιθετικός σκόραρε στο σημερινό φιλικό της Γουλβς με την Στόουκ Σίτι και σφράγισε την επάνοδό του στα γήπεδα, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, οχτώ μήνες πριν.

Ο Χιμένες είχε τραυματιστεί στο περσινό παιχνίδι πρωταθλήματος των Λύκων με την Άρσεναλ, καθώς συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Νταβίντ Σίλβα. Έπειτα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κρανίο και η σεζόν τελείωσε άδοξα για τον διεθνή επιθετικό.

Πριν λίγες εβδομάδες έκανε την επανεμφάνισή του, αγωνιζόμενος στο φιλικό της Γουλβς με την Κριού Αλεξάντρα, φορώντας την ειδική κάσκα, που θα πρέπει να φορά από δω και πέρα όταν παίζει.

Πλέον ήρθε η ώρα να πανηγυρίσει και το πρώτο του γκολ μετά από πολλούς μήνες, καθώς ισοφάρισε με κοντινή προβολή στο 30ο λεπτό, στο φιλικό της ομάδας του.

Ο Ζοσέ Σα ήταν ο τερματοφύλακας που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο Μπρούνο Λάζε απέναντι στην Στόουκ, με τον Πορτογάλο, πρώην κίπερ του Ολυμπιακού, να προβαίνει σε μια πολύ όμορφη κίνηση μετά το τέλος του παιχνιδιού, καθώς έδωσε σε νεαρούς φιλάθλους που είχαν ταξιδέψει να δουν την Γουλβς, τα γάντια του ως ενθύμιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ