Σημάδια φυγής από Κέιν, δεν προπονήθηκε με την Τότεναμ

Σημάδια φυγής από Κέιν, δεν προπονήθηκε με την Τότεναμ

O Χάρι Κέιν δεν εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ, δείχνοντας με κάθε τρόπο πως θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τους Spurs.

Ο Χάρι Κέιν θέλει να φύγει από την Τότεναμ και το δείχνει με κάθε τρόπο. Το τελευταίο… χτύπημα του Άγγλου επιθετικού ήταν η απουσία του από τη σημερινή προπόνηση των Spurs, χωρίς να συντρέχει κάποιος ιατρικός λόγος, όπως ο κορωνοϊός.

Ο Κέιν θεωρεί πως έχει υπογράψει μια συμφωνία κυρίων με την Τότεναμ, με σκοπό να τον αφήσει να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι.

Ωστόσο, η διοίκηση των πετεινών έχει αποδειχθεί σκληρός διαπραγματευτής για τους ενδιαφερόμενους για τον 28χρονο Άγγλο, τοποθετώντας την τιμή πώλησης στα 170 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η ομάδα που έχει δείξει το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον για τον Κέιν, με τους Πολίτες να ψάχνουν επιθετικό για να καλύψουν το κενό που άφησε η φυγή του Κουν Αγκουέρο. Τα τελευταία δημοσιεύματα όμως θέλουν τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αφήνει στην άκρη την περίπτωση του Άγγλου, καθώς η απόκτηση του Τζακ Γκρίλις δεν επιτρέπει περαιτέρω οικονομικά ανοίγματα στην Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ