Ραχμάν Μπάμπα – Θέλει να καθιερωθεί υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ

Ραχμάν Μπάμπα – Θέλει να καθιερωθεί υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ

Ο Ραχμάν Μπάμπα βρίσκεται στην Τσέλσι από το 2015, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα και όλες τις προηγούμενες σεζόν έχει δοθεί δανεικός.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που ο Ράχμαν Μπάμπα πήρε μεταγραφή για την Τσέλσι από την Γερμανική Άουγκσμπουργκ, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να αποδείξει στον Αγγλικό σύλλογο, ότι άξιζε το ποσό της μεταγραφής. 

Ο 27χρονος αμυντικός εξαιτίας αρκετών τραυματισμών που των ταλαιπώρησαν το άφησαν πολύ πίσω τόσο στην φυσική κατάσταση όσο και στην ψυχική δύναμη που χρειάζεται να έχει ένας ποδοσφαιριστής για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Premier League.

Μπορεί η Τσέλσι να έχει αλλάξει αρκετούς προπονητές όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο κανείς από αυτούς δεν είχε στις πρώτες του επιλογές τον Μπάμπα και κάθε χρόνο δινόταν δανεικός για να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ο Γκανέζος πήγε στην Τσέλσι το 2015 σαν το επόμενο μεγάλο αστέρι της ομάδας, καθώς οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Γερμανία με την Άουγκσμπουργκ, όμως δεν κατάφερε να είναι αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων της Τσέλσι.

Από το 2015 και μετά δίνεται συνέχεια δανεικός για να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Στις πέντε σεζόν που προηγήθηκαν δύο χρονιές έπαιξε ως δανεικός πάλι στην Γερμανία αυτή την φορά όμως για λογαριασμό της Σάλκε. Το 2019 στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δόθηκε δανεικός στην Γαλλική Ρεμς. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Μαγιόρκα και την περασμένη σεζόν, έπαιξε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Μετά τα πολλά άσχημα ξεκινήματα τις προηγούμενες σεζόν, πλέον θέλει να καθιερωθεί στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ. Στην φετινή προετοιμασία ο Μπάμπα έχει ξεκινήσει αρκετά καλά και μάλιστα έχει σκοράρει και δύο τέρματα στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας.

Σίγουρα ο Ράχμαν Μπάμπα θα πρέπει να παλέψει πολύ σκληρά για να βρει μια θέση στην ομάδα της Τσέλσι, καθώς μετά από πέντε δύσκολες χρονιές η πίεση είναι μεγάλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ