Η Νιούκαστλ αγόρασε τον Γουίλοκ από την Άρσεναλ

Η Νιούκαστλ αγόρασε τον Γουίλοκ από την Άρσεναλ

Η Νιούκαστλ απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον Τζο Γουίλοκ από την Άρσεναλ, δίνοντας στους κανονιέρηδες 25 εκατομμύρια λίρες.

Η Άρσεναλ προχώρησε στην πώληση του Τζο Γουίλοκ στην Νιούκαστλ. Οι κανονιέρηδες είχαν δώσει δανεικό τον 21χρονο στις «καρακάξες» τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον ο Γουίλοκ θα ανήκει 100% στην Νιούκαστλ.

Ο νεαρός μέσος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο St James Park και κέρδισε με το σπαθί του την μόνιμη εγκατάσταση στη πόλη του Νιούκαστλ. Ο Γουίλοκ επιθυμούσε και ο ίδιος την παραμονή του στην ομάδα του Στιβ Μπρους και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Από την μεριά της η Άρσεναλ δεν στάθηκε εμπόδιο στον πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστή της και έδωσε την συγκατάθεσή στην πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων λιρών που έκανε η Νιούκαστλ.

Ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να στηρίξει την επένδυση που έκαναν οι κανονιέρηδες στον Έμιλυ Σμιθ-Ρόου και αυτή η εξέλιξη δεν διαφοροποιεί τα πλάνα που είχε σχεδιάσει ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γουίλοκ, στους πέντε μήνες που βρέθηκε στην Νιούκαστλ, έγραψε 14 συμμετοχές και σημείωσε 8 γκολ, όντας ο πρωταγωνιστής σε πολλά παιχνίδια της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ