ΠΑΟΚ – Τινάζει τη μπάνκα η Νόριτς για τον Τζόλη

ΠΑΟΚ – Τινάζει τη μπάνκα η Νόριτς για τον Τζόλη

Τα «καναρίνια» προσφέρουν 14 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον 19χρονο επιθετικό.

Η μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη κρίνεται άκρως επιτυχημένη και η Νόριτς έχει την πρόθεση να πραγματοποιήσει άλλη μία με παρόμοιες προϋποθέσεις: τον Χρήστο Τζόλη.

Το πιο λαμπερό περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ κοστίζει ακριβά, αλλά με αυτή την προσφορά ο 19χρονος επιθετικός μάλλον πρέπει να φτιάξει βαλίτσες για Αγγλία.

Γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την Αγγλία, η Νόριτς προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για τα δικαιώματα του Τζόλη!

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως τα «καναρίνια» έχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους «ασπρόμαυρους» και με τον ποδοσφαιριστή και ελπίζουν να κλείσουν το deal στις επόμενες ημέρες.

Ο Δικέφαλος απέρριψε τις προηγούμενες προτάσεις της Νόριτς, αφού τις έκρινε ασύμφορες οικονομικά, όμως αυτή τη φορά το «όχι» θα είναι δύσκολο.

Η πλευρά του Τζόλη φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στην Αγγλία, ακολουθώντας τον πρώην συμπαίκτη του στην Τούμπα, Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο Τζόλης προορίζεται για να αντικαταστήσει τον Τόντ Κάλντγουελ, αφού ο 23χρονος εξτρέμ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Άστον Βίλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ