«Η Τσέλσι στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μέσι»

«Η Τσέλσι στο παιχνίδι για την απόκτηση του Μέσι»

Η AS βάζει στο κόλπο για την απόκτηση του Μέσι και την Τσέλσι, αναφέροντας πως ο Αμπράμοβιτς έχει ζητήσει να συναντηθεί με το περιβάλλον του Αργετνινού.

Οι μνηστήρες για τον Λιονέλ Μέσι αυξήθηκαν. Η ισπανική AS πρόσθεσε στις ομάδες που θα κινηθούν για την υπογραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ και την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι.

Η ιστοσελίδα της ιβηρικής χώρας αναφέρει πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει ζητήσει μια κατεπείγουσα συνάντηση με το στενό περιβάλλον του Μέσι για να δει τι προθέσεις έχει ο Pulga.

Ο Ρώσος μεγιστάνας θέλει να κάνει άλλη μια μεγάλη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, καθώς ποδοσφαιριστής της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται ο Ρομέλου Λουκάκου. Οι Μπλε θα δώσουν περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ και 12 εκατ. στον Βέλγο επιθετικό τον χρόνο.

Ωστόσο δεν θα σταματήσει εκεί και ο Λιονέλ Μέσι είναι ο επόμενος στόχος. Μέχρι στιγμής, οι ομάδες που είχαν βγει στο προσκήνιο ήταν οι Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ υπάρχει και ένα σενάριο που συνδέει τον Αργεντινό με την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Αμπράμοβιτς γνωρίζει ότι η Σίτι δεν θα έχει τους οικονομικούς πόρους για να διεκδικήσει τον Μέσι μετά την μεταγραφή του Γκρίλις και την διαφαινόμενη απόκτηση του Χάρι Κέιν. Η AS θεωρεί ότι η Τσέλσι έχει το πλεονέκτημα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αν και όλες οι εξελίξεις γύρω από τον πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα αναμένονται μετά τον ερχομό του Λουκάκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ