Επίσημο – Στην Τότεναμ ο Ρομέρο

Επίσημο – Στην Τότεναμ ο Ρομέρο

Παίκτης της Τότεναμ με κάθε επισημότητα είναι ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, Κριστιάν Ρομέρο.

Τον ήθελε και τον απέκτησε. Η Τότεναμ είχε βάλει από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρό της τον Κριστιάν Ρομέρο και τελικά τον έκανε δικό της για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Oι Spurs έδωσαν 55 εκατομμύρια ευρώ στην Αταλάντα και ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός θα αγωνίζεται στο Tottenham Stadium μέχρι το 2026. Ο 23χρονος θα φορά τον αριθμό τέσσερα, τον οποίο είχε ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ.

Η μεταγραφή έχει ιστορική σημασία καθώς είναι η δεύτερη πιο ακριβή της Τότεναμ, μετά τα 60 εκατομμύρια που είχε διαθέσει το 2019 για τον Εντομπελέ στην Λυών.

Ο Ρομέρο θα βρει στην Τότεναμ τον συμπαίκτη στην Αταλάντα, Πιερλουίτζι Γκολίνι, ο οποίος είχε κάνει το ίδιο δρομολόγιο λίγες εβδομάδες πριν.

Ο Αργεντινός ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπελγράνο, πριν πάρει μεταγραφή για την Τζένοα το 2018. Στην Γένοβα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, αναγκάζοντας την Γιουβέντους να δαπανήσει 26 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο δεν έμελλε να αγωνιστεί ποτέ στο Τορίνο, καθώς η Μεγάλη Κυρία τον έδωσε δανεικό διαδοχικά σε Τζένοα και Αταλάντα.

Πλέον, ο Ρομέρο, που κατέκτησε πρόσφατα το Copa America με την Αργεντινή, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ