Έτοιμη για το «μπαμ» με Λαουτάρο Μαρτίνες η Τότεναμ

Έτοιμη για το «μπαμ» με Λαουτάρο Μαρτίνες η Τότεναμ

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Τότεναμ έχει έρθει σε συμφωνία με την Ίντερ για την αγορά του Λαουτάρο Μαρτίνες έναντι 70 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση της Ίντερ είναι αποφασισμένη να καλύψει το οικονομικό έλλειμα στα ταμεία της ομάδας της μέσω των πωλήσεων των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι ο πρώτος που είναι μια ανάσα από την Τσέλσι έναντι 115 εκατ. ευρώ, ενώ οι νερατζούρι δεν αποκλείεται να χάσουν και τον Λαουτάρο Μαρτίνς, με την Τότεναμ να φέρεται σύμφωνα με τους «Times» να κλείνει τον Αργεντινό.

Η αγγλική ομάδα αναφέρει πως ο Χάρι Κέιν δεν πωλείται μεν, ωστόσο είναι όλα ανοικτά πλέον ειδικά αν προχωρήσει η μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ έναντι 70 εκατ. ευρώ.

Μετά την παραχώρηση του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι που είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, σειρά αναμένεται να πάρει ο Λαουτάρο Μαρτίνες, καθώς η Ίντερ θέλει να απαλλαγεί από τα μεγάλα συμβόλαια και να βάλει χρήματα στα ταμεία της για να καλύψει το οικονομικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε βρεθεί και στο στόχαστρο της Άρσεναλ, χωρίς να προχωρήσει περεταίρω η υπόθεση. Την περασμένη σεζόν με την Ίντερ ο Λαουτάρο Μαρτίνες σε 47 εμφανίσεις μέτρησε 19 γκολ.

Επιπλέον οι πρωταθλητές Ιταλίας περιμένουν προτάσεις και για τον Μπρόζοβιτς, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ