Κλοπ – «Πολύ καλή η μεταγραφή του Τζόλη στη Νόριτς»

Κλοπ – «Πολύ καλή η μεταγραφή του Τζόλη στη Νόριτς»

Με αφορμή το ματς της Λίβερπουλ με την Νόριτς (14/8) για την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και μεταξύ άλλων, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στα «καναρίνια».

Η πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ είναι γεγονός με τη Νόριτς να υποδέχεται τη Λίβερπουλ (14/8) στο Κάροου Ρόουντ. Στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης ο Γιούγκεν Κλοπ έδωσε την καθιέρωμενη συνέντευξη τύπου πριν από το ματς, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νόριτς, τον Χρήστο Τζόλη.

«Έχασαν καλούς παίκτες. Έναν τουλάχιστον απ’ όσο ξέρω, αλλά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ο Μπίλι Γκίλμουρ είναι ξεκάθαρα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σκωτίας τα τελευταία 50 χρόνια, που τον έφεραν ως δανεικό. Τον Ράσιτσα και τον Σάρτζεντ τους ξέρω από την Μπουντεσλίγκα. Είναι δύο πολύ καλοί, συναρπαστικοί στράικερ και επιθετικοί παίκτες. Έχασαν τον Μπουέντια, αλλά με τον αντικαταστάτη που βρήκαν τώρα, τον μικρό Έλληνα που ήρθε την περασμένη εβδομάδα, έκαναν πολύ καλή δουλειά. Είναι συναρπαστικό αυτό που κάνουν και πρέπει να είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι για να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα. Αν έχουμε ένα καλό ξεκίνημα, τότε μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ