Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς 5-1: «Διαβολεμένη» πρεμιέρα με… περσινή συνταγή (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς 5-1: «Διαβολεμένη» πρεμιέρα με… περσινή συνταγή (vids)

Τη στιγμή που η Σίτι και η Τσέλσι έριξαν περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι για την ενίσχυσή τους, ο Σόλσκιερ παρέταξε τη Γιουνάιτεντ με περσινή ενδεκάδα και διέλυσε τη Λιντς στην πρεμιέρα. Χατ τρικ ο Μπρούνο Φερνάντες, τέσσερις ασίστ ο Πογκμπά!

Είδε μέσα στο καλοκαίρι τη Μάντσεστερ Σίτι να σπάει ρεκόρ με τη μεταγραφή του Γκρίλις. Είδε την Τσέλσι να… σπάει κι εκείνη τα ταμεία της για να φέρει πίσω στο Λονδίνο τον Λουκάκου. Βλέπει πως η συμπολίτισσα ετοιμάζει άλλα 150 «χαρτιά» για τον Χάρι Κέιν.

Όχι πως εκείνη δεν κινήθηκε. 85 εκατομμύρια ευρώ κόστισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σάντσο. Όμως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του στην πρεμιέρα της Premier League με ενδεκάδα περσινή. Ούτε Σάντσο, ούτε Βαράν, ούτε Χίτον. Ο Ντε Χέα στο τέρμα, οι Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο στην άμυνα, οι ΜακΤομινέι και Φρεντ αμυντικοί μέσοι, Μπρούνο Φερνάντες, Τζέιμς, Πογκμπά και Γκρίνγουντ στο επιθετικό τρίτο. Σαν να βλέπαμε την περσινή Γιουνάιτεντ. Και τι έκανε η… περσινή Γιουνάιτεντ; Διέλυσε τη Λιντς με τον τρόπο που το είχε κάνει και πέρσι στο ίδιο γήπεδο.

Όταν η ομάδα του Μπιέλσα έκανε το… λάθος να ισοφαρίσει το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες (30′) από το πρώτο ημίχρονο, με τη βολίδα του Άιλινγκ στο 48′, οι κόκκινοι διάβολοι… διαολίστηκαν. Πάτησαν το πόδι στο γκάζι και σημείωσαν τέσσερα γκολ σε 14 λεπτά, διαλύοντας την ομάδα του Μπιέλσα.

Με τον Πογκμπά να τρελαίνει κόσμο, έχοντας τέσσερις (!) ασίστ και τον Μπρούνο Φερνάντες να θυμίζει σέντερ φορ πετυχαίνοντας χατ τρικ, η Γιουνάιτεντ έστειλε μήνυμα σε όλο το Νησί. Σε φαβορί και μη. Πως είναι έτοιμη για να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο. Πως όταν ενσωματωθεί και ο υπέροχος Σάντσο, η συγκεκριμένη ομάδα που δημιουργεί μεσοεπιθετικά ο Σόλσκιερ μπορεί να βγάλει απίστευτα… γούστα.

Γκρίνγουντ και Φρεντ ήταν οι σκόρερ των άλλων δύο τερμάτων που… περίσσεψαν από τον δαιμονισμένο Μπρούνο Φερνάντες, με τη Γιουνάιτεντ να ξεκινάει τη νέα σεζόν κάνοντας το Ολντ Τράφορντ να παραληρεί από ενθουσιασμό.

Δείτε όλα τα γκολ της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ