Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3 –  Έλαμψε ο Τσιμίκας (vids)

Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3 – Έλαμψε ο Τσιμίκας (vids)

Ονειρεμένο ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα σε ματς της Premier League για τον Κώστα Τσιμίκα. Καταπληκτική απόδοση από τον Έλληνα μπακ, επιβλητική η Λίβερπουλ απέναντι στη Νόριτς έκανε περίπατο με 3-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε βάλει πέντε γκολ στη Λιντς. Η Τσέλσι είχε βάλει τρία στην Κρίσταλ Πάλας. Και οι δύο το έκαναν με άνεση, με επιβλητικότητα. Η Λίβερπουλ έπρεπε να δώσει την… απάντηση. Και την έδωσε έχοντας μάλιστα τον Κώστα Τσιμίκα να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

Στην πρώτη του παρουσία σε αρχική ενδεκάδα στην Premier League, ο Έλληνας αριστερός μπακ ήταν καταπληκτικός. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ήταν άριστος αμυντικά, είχε πολλά ανεβάσματα και μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Πολύ καλή η παρουσία και του Γιαννούλη, στην πρώτη του συμμετοχή στην Premier League, έμεινε στον πάγκο ο Τζόλης.

Η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο 20λεπτο, εκεί που η Νόριτς με τον ενθουσιασμό της επιστροφής στην Premier League και με τον κόσμο στο πλευρό της θέλησε να αιφνιδιάσει την ομάδα του Κλοπ. Η επιστροφή του Φαν Ντάικ στην ομάδα μετά από ένα χρόνο, όμως, έδωσε στους κόκκινους τη σιγουριά που δεν είχαν την περσινή σεζόν στα μετόπισθεν. Και όταν βρήκαν το πρώτο γκολ, η συνέχεια ήταν εύκολη.

Ο Ζότα σκόραρε με ωραίο πλασέ στο 26′ για το 0-1 και στο δεύτερο μέρος πήραν σειρά οι άλλοι δύο επιθετικοί του Κλοπ. Φιρμίνο στο 65′ και Σαλάχ στο 74′ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0, ολοκληρώνοντας ένα Σάββατο των… φαβορί για την Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ