Τούχελ – «Είμαστε τέταρτο φαβορί για τον τίτλο»

Τούχελ – «Είμαστε τέταρτο φαβορί για τον τίτλο»

Χαμηλά η μπάλα από τον Τόμας Τούχελ παρά το δυναμικό ξεκίνημα της Τσέλσι στη νέα σεζόν.

Η Τσέλσι συνεχίζει με… κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι, τις πολύ καλές της εμφανίσεις, καθώς σε διάστημα λίγων ημερών, κατέκτησε το ευρωπαϊκό Super Cyp (6-5 στα πέναλτι την Βιγιαρεάλ, 1-1 κ.α. και παρ.) και νίκησε άνετα στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος την Κρίσταλ Πάλας με 3-0.

Ωστόσο, ο Τόμας Τούχελ, παραμένει προσγειωμένος και ταπεινόφρων, αρνούμενος να δεχθεί τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της Premier League.

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, μας βλέπω ως το τέταρτο φαβορί», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής των Λονδρέζων και εξήγησε: «Ετσι, είναι η Premier Legaue, υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός. Εξαρτάται από εμάς, έχουμε αυτόν τον ρόλο του κυνηγού και πρέπει να κλείσουμε την διαφορά από την Λίβερπουλ, την Μάντσεστερ Σίτι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ηταν ένα πολύ καλό πρώτο βήμα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν ντρέπομαι να το πούμε δυνατά ότι προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι σε κάθε διοργάνωση. Αλλά η πραγματικότητα, είναι ότι ερχόμαστε από την τέταρτη θέση και έχουμε τρεις ομάδες για να κλείσουμε το χάσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ