Στόουκ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Στόουκ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εκτός έδρας της Στόουκ με σκορ 2-0 και πλέον θέλει μόλις τρεις νίκες για να πάρει το πρωτάθλημα.

Την καλύτερή του εμφάνιση για το εκτός έδρας παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Στόουκ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Premier League, κρατούσε ο Νταβίντ Σίλβα με τον Ισπανό χαφ να σημειώνει και τα δύο γκολ των Πολιτών στη νίκη με σκορ 2-0.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασαν τους 81 πόντους και πλέον θέλουν μόνο τρεις νίκες ως το τέλος της σεζόν, προκειμένου να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Τώρα όσον αφορά το ματς οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με τον Νταβίντ Σίλβα στο 10′. Οι παίκτες της Σίτι «έκρυψαν» την μπάλα με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να βρίσκει υπέροχα τον Ισπανό, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στ’ αντίπαλα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δώσει το ματς το δικό τους ρυθμό με τους ποδοσφαιριστές της Στόουκ να μην μπορούν ν’ ακολουθήσουν. Η Σίτι πίεζε και για δεύτερο τέρμα με τον Σίλβα στο 50′ με κοντινό σουτ. Το 2-0 υπέρ των Πολιτών έμεινε μέχρι το τέλος και πλέον θέλουν μόλις τρεις νίκες για να «κλειδώσουν» το πρωτάθλημα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ