ESPN: Θα κινηθεί για Εμπαπέ η Γιουνάιτεντ το επόμενο καλοκαίρι

ESPN: Θα κινηθεί για Εμπαπέ η Γιουνάιτεντ το επόμενο καλοκαίρι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με τον Κιλιάν Εμπαπέ το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είδε την Πρί σεν Ζερμέν να φέρνει τον Λιονέλ Μέσι και προσπαθεί να σκεφτεί πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα. Ο Γάλλος επιθετικός ενδιαφέρει πάρα πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα κινηθεί για την απόκτησή του το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου ESPN.

Ο 22χρονος Γάλλος δέχεται «στενό μαράρισμα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την ώρα όμως παραμένει κάτοικος Παρισιού. Όσο δεν υπογράφει στη «Βασίλισσα» οι ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει πιθανότητες για το 2022, αποκτώντας φέτος τους Σάντσο και Βαράν, φτιάχνοντας ενδιαφέρον σύνολο, ενώ αναζητούν κι έναν δεξιό μπακ.

Ο Νορβηγός προπονητής είναι πιθανό να χάσει τον Έντινσον Καβάνι στο τέλος της σεζόν, καθώς ο Ουρουγουανός θέλει να γυρίσει στη Λατινική μερική για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς, ανοίγοντας μια θέση στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ