Η Σίτι τιμά με αγάλματα τους Κομπανί, Σίλβα και Αγκουέρο

Η Σίτι τιμά με αγάλματα τους Κομπανί, Σίλβα και Αγκουέρο

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να τιμήσει τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν την δική τους ιστορία στο κλαμπ και πήρε την απόφαση να χτίσει αγάλματα για τους Κομπανί, Σίλβα και Αγκουέρο.

Η Μάντσεστερ Σίτι τιμά τους δικούς της ήρωες, χτίζοντάς τους αγάλματα. Βινσέντ Κομπανί και Νταβίντ Σίλβα θα πάρουν πρώτη σειρά, καθώς τα δικά τους θα παρουσιαστούν πριν την έναρξη του σαββατιάτικου ντέρμπι με την Άρσεναλ, ενώ το 2022 θα ακολουθήσει και αυτό του Αγκουέρο.

Καθένας τους έχει γράψει την δική του ιστορία στην Σίτι και μαζί οδήγησαν το κλαμπ στις πρώτες του μεγάλες επιτυχίες στην εποχή των Αράβων. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε για έντεκα χρόνια στην μπλε πλευρά του Μάντσεστερ και συνολικά πανηγύρισε οχτώ τίτλους.

Ο Νταβίντ Σίλβα αποτέλεσε για πολλά χρόνια τον στυλοβάτη της μεσαίας γραμμής και σήκωσε στον ουρανό τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.

Από την άλλη, ο Κουν Αγκουέρο ήταν ο τελευταίος της τριανδρίας που αποχώρησε, έχοντας γράψει πριν με χρυσά γράμματα το όνομά του στα βιβλία του συλλόγου. Έφυγε από την Σίτι αφού προηγουμένως ανέβηκε στην κορυφή της λίστας των πρώτων σκόρερ του συλλόγου, ενώ στην μνήμη των οπαδών θα είναι πάντα χαραγμένη η φάση επίτευξης του γκολ απέναντι στην QPR στις καθυστερήσεις, το οποίο χάρισε στους Πολίτες το πρωτάθλημα.

Τα αγάλματα δημιουργήθηκαν από τον καλλιτέχνη Άντι Σκοτ, ο οποίος βγήκε νικητής στον σχετικό διαγωνισμό ανάθεσης των έργων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ