Τσάκα – «Θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο στην Άρσεναλ»

Τσάκα – «Θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο στην Άρσεναλ»

O Γκρανίτ Τσάκα δεν ξεγράφει την Άρσεναλ και πιστεύει πως οι Κανονιέρηδες μπορούν και θέλουν να πετύχουν κάτι μεγάλο την φετινή σεζόν.

Η Άρσεναλ έχει κάνει και με την βούλα το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της. Οι Κανονιέρηδες έχασαν εντός έδρας με 2-0 από την Τσέλσι και για πρώτη φορά στα 118 χρόνια που αγωνίζονται στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες, έχουν μηδέν βαθμούς και μηδέν γκολ υπέρ μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ο Γκρανίτ Τσάκα δεν χάνει όμως την ελπίδα του και την εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύει πως όλοι στο κλαμπ μπορούν και θέλουν να κάνουν κάτι μεγάλο την φετινή σεζόν. Βέβαια αυτή τη στιγμή το κλίμα είναι πολύ κακό στις τάξεις όλων, με τους οπαδούς να ζητάνε την παραίτηση του Μικέλ Αρτέτα.

Ωστόσο ο Ελβετός χαφ, που αναμένεται σύντομα να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ, θεωρεί πως κανείς δεν μπορεί να κριθεί μετά από μόλις δύο επίσημα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλουμε φυσικά να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Μετά από δύο παιχνίδια, πολλοί άνθρωποι μιλούν για αυτή την ομάδα και αυτό το κλαμπ, αλλά εγώ έχω να πω πως καμιά σεζόν δεν τελειώνει μετά από δύο ή τρεις αγώνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ