Γουίλσιρ – «Δε μπορώ να φανταστώ ότι θα ήμουν σε αυτό το σημείο της καριέρας μου»

Γουίλσιρ – «Δε μπορώ να φανταστώ ότι θα ήμουν σε αυτό το σημείο της καριέρας μου»

Ο Τζακ Γουίλσιρ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη λέγοντας πως αδυνατεί να συνειδητοποιήσει σε τι σημείο έχει φτάσει η καριέρα του

Ο Τζακ Γουίλσιρ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας όμως η καριέρα του βρίσκεται σε πτωτική πορεία.

Ο 29χρονος μέσος μετά από μία σεζόν στην Championship με την Μπόρνμουθ, γνωστοποίησε μέσω δηλώσεών του πως αδυνατεί να περιγράψει το σημείο που έχει φτάσει η καριέρα του και το οποίο δυσκολεύεται να αποδεχτεί.

Έπειτα από μία δεκαετία (2008-18) στην Άρσεναλ με την οποία σημείωσε 197 συμμετοχές, 14 γκολ και 30 ασίστ, η σταδιοδρομία του έχει πάρει την κατιούσα και παραδέχτηκε πως δε μπορεί να βρει αξιόλογες προτάσεις από συλλόγους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «The Athletic»:

«Σήμερα έτρεχα σε μια πίστα στίβου και αδυνατούσα να φανταστώ ότι θα ήμουν εδώ, σ’ αυτό το σημείο της καριέρας μου. Τα παιδιά μου είναι σε ηλικία που καταλαβαίνουν. Ειδικά ο Άρτσι, ο οποίος είναι εννέα ετών. Στην πραγματικότητα συζητά μαζί μου, ρωτώντας: «Τι γίνεται με το MLS;» ή «γιατί δεν παίζεις στη La Liga;». Και είναι δύσκολο να του εξηγήσω. Θα μου πει: «Πώς δεν σε θέλει κανένας σύλλογος;» Δεν ξέρω. Αλλά πώς να του το εξηγήσω; Όταν βγαίνω έξω, οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να προσπαθήσω να εξηγήσω όταν ρωτούν γιατί δεν υπογράφω σ’ έναν σύλλογο στην Αγγλία. «Λοιπόν, κανείς δεν με θέλει», τους απαντάω και δεν μπορούν πραγματικά να το κατανοήσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ