Η Τσέλσι ετοιμάζει «μπαράζ» ανανεώσεων

Η Τσέλσι ετοιμάζει «μπαράζ» ανανεώσεων

Η Τσέλσι θέλει να επεκτείνει τα συμβόλαια των Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Καντέ και Ζορζίνιο και πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα τις συζητήσεις.

H Τσέλσι δεν είναι ενεργή μόνο στο κομμάτι της απόκτησης ποδοσφαιριστών, αλλά την ίδια στιγμή θέλει να θωρακίσει τον κορμό που έχει δημιουργήσει ο Τόμας Τούχελ από τότε που ανέλαβε την ομάδα, την οποία οδήγησε μέχρι την κορυφή του Champions League.

Οι Μπλε του Λονδίνου στοχεύουν στην ανανέωση των συμβολαίων τεσσάρων πολύ σημαντικών παικτών για τον Γερμανό τεχνικό και συγκεκριμένα των Αντόνιο Ρούντιγκερ, Αντρέας Κρίστενσεν, Ζορζίνιο και Ενγκολό Καντέ.

Για τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, τα συμβόλαιό τους εκπνέουν το καλοκαίρι του 2022, ενώ για τους στυλοβάτες της μεσαίας γραμμής το 2023.

Οι συζητήσεις με την πλευρά των ποδοσφαιριστών αναμένονται να ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες, με το κλίμα να είναι θετικό και να υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει.

Παράλληλα, στα θέματα που καίνε την Τσέλσι, καθώς ο χρόνος πιέζει. ο Σαούλ και ο Κουντέ επιθυμούν να έρθουν στην ομάδα, με τους Μπλε να συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ