Η εξωπραγματική πρόταση της Σίτι που απέρριψε η Τότεναμ για τον Κέιν

Η εξωπραγματική πρόταση της Σίτι που απέρριψε η Τότεναμ για τον Κέιν

Έτοιμη να τινάξει την «μπάνκα» στον αέρα ήταν η Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό του Χάρι Κέιν σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει η «Mirror»

Ο Χάρι Κέιν μέσω των social media ανακοίνωσε χθες (25/08) την παραμονή του στην Τότεναμ με τους Λονδρέζους να απορρίπτουν μία τρελή πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για τον αρχηγό τους.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες της «Mirror», οι πρωταθλητές Αγγλίας ήταν διατεθειμένοι να «θυσιάσουν» πολλά για λογαριασμό του 28χρονου στράικερ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το μεγάλο βρετανικό Μέσο, η Σίτι, εκτός της χρηματικής πρότασης των 100 εκατ. λιρών, έθεσε σε διαθεσιμότητα και πέντε ποδοσφαιριστές από τους οποίους η Τότεναμ θα μπορούσε να επιλέξει κάποιον. Ο λόγος για τους Γκαμπριέλ Ζεζούς, Μπερνάρντο Σίλβα, Ραχίμ Στέρλινγκ, Αϊμερίκ Λαπόρτ και Ριγιάντ Μαχρέζ.

Παρόλα αυτά, οι «πετεινοί» αρνήθηκαν αυτή την άκρως δελεαστική πρόταση και προτίμησαν να κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Χάρι Κέιν.

Ωστόσο, η ομάδα του Λονδίνου αναμένεται να αφαιρέσει τον μισθό δύο εβδομάδων από τον παίκτη ως τιμωρία για την αδικαιολόγητη απουσία του στις τελευταίες προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ