Τσέλσι – Τα βρήκε με την Γουέστ Χαμ ο Ζούμα

Τσέλσι – Τα βρήκε με την Γουέστ Χαμ ο Ζούμα

Ο Κουρτ Ζούμα τα βρήκε σε όλα με την Γουέστ Χαμ και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την Τσέλσι ώστε να αποκτήσει τον Κουντέ από την Σεβίλλη.

Ο Κουρτ Ζούμα φεύγει, ο Ζιλ Κουντέ έρχεται. Η Τσέλσι θα αποχαιρετήσει έναν Γάλλο, για να υποδεχθεί έναν συμπατριώτη του.

Οι Μπλε του Λονδίνου είδαν τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό να τα βρίσκει σε όλα για την μεταγραφή του στην Γουέστ Χαμ και έτσι έχουν και τα λεφτά για να κινηθούν για τον Κουντέ της Σεβίλλης.

Τα Σφυριά του Λονδίνου είχαν κινηθεί για την απόκτηση του Ζούμα, αλλά η ολοκλήρωση της μεταγραφής κολλούσε στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με την Γουέστ Χαμ και συγκεκριμένα στον ετήσιο μισθό.

Τελικά η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές βρέθηκε και έτσι ο Γάλλος μετακομίζει στην ομάδα του Μόγιες για τα επόμενα πέντε χρόνια, με την Τσέλσι να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 30 εκατ. ευρώ.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του Τόμας Τούχελ θα ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις με την απόκτηση του Κουντέ, αλλά υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι για να κυνηγήσουν και τον Σαούλ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ