Πετίτ – «Η Άρσεναλ επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη»

Πετίτ – «Η Άρσεναλ επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη»

Ο παλαίμαχος παίκτης της Άρσεναλ, Μανού Πετίτ, πήρε θέση για όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στους «κανονιέρηδες».

Η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή της αγγλικής επικαιρότητας, αλλά για τους λάθος λόγους. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της στη Premier League, μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Το ακόμα χειρότερο είναι η αναλόγια των γκολ της, εκεί όπου έχει εννιά κατά και μηδέν υπέρ. Τελευταίο χτύπημα ήταν η πεντάρα που δέχθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», αποτέλεσμα που έκανε ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στην ομάδα.

Η θέση του Αρτέτα είναι το λιγότερο επισφαλής, με τις εξελίξεις να είναι απρόβλεπτες τις επόμενες μέρες. Ο κόσμος έχει μπουχτίσει με την κατάσταση που επικρατεί στην Άρσεναλ, η οποία είναι εδώ και πολύ καιρό μακριά από τις μεγάλες επιτυχίες.

Ένας παίκτης που έχει περάσει από τις τάξεις της και γνωρίζει το μέγεθος της ομάδας είναι ο Μανού Πετίτ, ο οποίος ήταν «κανονιέρης» για τρία χρόνια. Συγκεκριμένα ήταν στο ρόστερ από το 1997 μέχρι το 2000 και πανηγύρισε μία Premier League, ένα FA Cup και ένα Charity Shield.

Ο λόγος έχει βάρος στην ομάδα και ο Πετίτ είπε την γνώμη του για όσα συμβαίνουν αυτόν τον καιρό στην Άρσεναλ: «Η Άρσεναλ κάνει λάθος για το προφίλ των παικτών που αγοράζει. Επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη. Η υποβάθμιση της Άρσεναλ δεν αποτελεί έκπληξη. Βρισκόμαστε στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, βιάζονται. Είναι δραματικό»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ