Τσιμίκας – Υποψήφιος για παίκτης του μήνα στη Λίβερπουλ

Τσιμίκας – Υποψήφιος για παίκτης του μήνα στη Λίβερπουλ

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Κώστα Τσιμίκα με την Λίβερπουλ, τον έχουν θέσει υποψήφιο για το βραβείο του καλύτερου παίκτη των Reds για τον μήνα Αύγουστο.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει μπει φουριόζος στην δεύτερη σεζόν του με την Λίβερπουλ και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ εκμεταλλεύθηκε και με το παραπάνω τις ευκαιρίες που πήρε από τον Γερμανό τεχνικό, εξαιτίας του τραυματισμού του Άντριου Ρόμπερτσον και δείχνει να πατά πολύ καλά στα πόδια του μετά την πρώτη αναγνωριστική χρονιά που είχε στους Reds.

Ο Τσιμίκας έχει ξεκινήσει βασικός στα δύο από τα τρία παιχνίδια της Λίβερπουλ στην φετινή Premier League και έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία.

Με την Νόριτς στην πρεμιέρα ήταν ουσιαστικός, ενώ κόντρα στην Μπέρνλι πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με την Λίβερπουλ.

Έδωσε την ασίστ στον Ζότα για το 1-0, αποχώρησε καταχειροκροτούμενος από τους οπαδούς στο Άνφιλντ και αναδείχθηκε σε MVP του αγώνα.

Απέναντι στην Τσέλσι ήρθε από τον πάγκο, παίρνοντας την θέση του Ρόμπερτσον στα τελευταία λεπτά του ματς.

Όλα αυτά έθεσαν τον Τσιμίκα υποψήφιο για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Λίβερπουλ για τον μήνα Αύγουστο, κάτι φυσικό αν αναλογιστούμε όσα έκανε στον αγωνιστικό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ