Λίνγκαρντ – «Όχι» στη Γιουνάιτεντ για ανανέωση συμβολαίου

Λίνγκαρντ – «Όχι» στη Γιουνάιτεντ για ανανέωση συμβολαίου

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ ζήτησε τις απαραίτητες επιβεβαιώσεις από τον Σόλσκιερ σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του στους αγώνες των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ είπε «όχι» στην πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ στη λήξη της φετινής σεζόν θα παραμείνει ελεύθερος. Ο 28χρονος επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων», σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή τύπου, όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική Αγγλίας, αναμένεται να μιλήσει με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, προκειμένου να λάβει τις διαβεβαιώσεις του σχετικά με την παρουσία του στην βασική 11άδα.

Είναι γεγονός πως οι μεταγραφές της Γιουνάιτεντ έχουν σπείρει τον πανικό σε κάποιους από τους παίκτες της ομάδας, καθώς η ενσωμάτωση του Σάντσο του Βαράν αλλά και του Ρονάλντο θα επηρεάσουν τα αρχικά πλάνα του Σόλσκιερ, με αποτέλεσμα πολλοί εξ αυτών να μείνουν στον πάγκο και να μην πάρουν τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Λίνγκαρντ, ο οποίος ναι μεν επανήλθε στην αγωνιστική δράση με 2 γκολ στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Ανδόρα (4-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 28χρονος διεθνής ανήκει στη Γιουνάιτεντ από το 2015 ενώ τον Ιανουάριου του 2021 παραχωρήθηκε στη Γουέστ Χαμ ως δανεικός, στην οποία εντυπωσίασε και ολοκλήρωσε τη σεζόν με απολογισμό, 9 γκολ και 5 ασίστ σε 16 συμμετοχές.

Ο Λίνγκαρντ, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες των «μπέμπηδων», παρόλο που ήταν επιθυμητός από πολλές ομάδες της Premier League αλλά και του εξωτερικού, δεν παραχωρήθηκε εν τέλει, με τον Σόλσκιερ να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, καθώς στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, πιθανότατα να δοθεί εκ νέου δανεικός σε κάποιο κλαμπ της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ