Αγγλικός «πόλεμος» για τα μάτια του Μπέλινγκχαμ

Αγγλικός «πόλεμος» για τα μάτια του Μπέλινγκχαμ

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αποτελεί μήλον της έριδος για την Τσέλσι και την Λίβερπουλ, οι οποίες θα τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έχει τραβήξει τα βλέμματα ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης πάνω του με όσα κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 18χρονος κεντρικός χαφ της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Εθνικής Αγγλίας βγάζει μια απίστευτη ωριμότητα στο παιχνίδι του και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Όπως ήταν λογικό, τα ραντάρ των μεγάλων ομάδων τον έχουν εντοπίσει από καιρό και είναι έτοιμα να κινηθούν για την απόκτησή του.

Αυτή τη στιγμή, δύο ομάδες της Premier League έχουν δείξει πιο ζεστά το ενδιαφέρον τους και συγκεκριμένα η Τσέλσι και η Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα κάνει την προσπάθειά της για να τον αποκτήσει τον προσεχή Ιανουάριο, σύμφωνα με τον Ντιν Τζόουνς, αν και κινήθηκε για τον Μπέλινγκχαμ και στην μεταγραφική περίοδο που πέρασε.

Η «κόκκινοι» του Μερσεϊσάιντ βλέπουν στον 18χρονο έναν ιδανικό αντικαταστάτη του Βαϊνάλντουμ, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα και πήγε στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο Κλοπ έχει κάνει την εισήγησή του στην διοίκηση και περιμένει να δει πως θα καταλήξει η υπόθεση.

Ωστόσο, το πάνω χέρι το έχει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία δεσμεύει μέχρι το 2025 τον Άγγλο χαφ και θα έλεγε το «ναι» μόνο σε προτάσεις που θα άγγιζαν τα 100 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ