Ντάρλοου – «Τέσσερις με πέντε συμπαίκτες μου αρνούνται να εμβολιαστούν»

Ντάρλοου – «Τέσσερις με πέντε συμπαίκτες μου αρνούνται να εμβολιαστούν»

Ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ, Καρλ Ντάρλοου, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό και αποκάλυψε πως κάποιοι συμπαίκτες του δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

Ο Καρλ Ντάρλοου τον περασμένο Ιούλιο λίγες μέρες πριν κάνει την πρώτη του δόση του εμβολίου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και από τότε πέρασε κάποιες δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο μέχρι να αναρρώσει.

Ο γκολκίπερ της Νιούκαστλ μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον covid-19 σε συνέντευξη που παραχώρησε και αποκάλυψε ότι έχει τέσσερις με πέντε συμπαίκτες που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κατέληξα να οδηγώ στις 11 με 12 το βράδυ στο νοσοκομείο μόνο και μόνο για να ενυδατωθώ, επειδή λόγω των πρησμένων αδένων μου δεν ήμουν σε θέση να καταπιώ.

Ανησυχούσα πολύ γιατί δεν ήθελα όλο αυτό να επηρεάσει την αναπνοή μου. Ήξερα πως αν έμπαινα μέσα και μου χορηγούσαν τροφή και νερό θα ήμουν εντάξει, αλλά πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου η σκέψη ότι αν αυτό το πράγμα μπει στην αναπνοή σου, τότε θα υπάρχει πρόβλημα.

Προφανώς είχε πανικοβληθεί η οικογένειά μου. Νομίζω ότι είχα όλα σχεδόν τα συμπτώματα του κορονοϊού. Δεν μπορούσα να φάω ή να πιω για τρεις ή τέσσερις ημέρες και έφτασα να χάσω πέντε κιλά».

Για τους συμπαίκτες του που αρνούνται να εμβολιαστούν: «Νομίζω ότι η ιστορία μου έπεισε αρκετούς να κάνουν και εκείνοι το εμβόλιο. Μερικές φορές είναι δύσκολο να πείσεις κάποιους να το κάνουν αν δεν το θέλουν. Έχουμε ακόμα στην ομάδα 4-5 παιδιά που δεν θέλουν για δικούς τους λόγους να εμβολιαστούν.

Δεν θέλω να πιέσω καταστάσεις και δεν θέλω άλλους ανθρώπους να πιέζουν άλλους που έχουν προβλήματα υγείας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ