Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Προτεραιότητα της η ανανέωση του Φερνάντες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Προτεραιότητα της η ανανέωση του Φερνάντες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την ανανέωση του Μπρούνο Φερνάντες, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και δύο μήνες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς  αρχή των διαπραγματεύσεων έχει ξεκινήσει πριν από περίπου δύο μήνες.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ετοιμάζουν νέο πολυετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές προκειμένου να πείσουν τον Φερνάντες να παραμείνει στο Μάντσεστερ για αρκετά χρόνια ακόμα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα ήθελαν σίγουρα να τον χάσουν. Οι διαδικασίες των διαπραγματεύσεων έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις απαραίτητες διεργασίες για την επέκταση της συνεργασίας τους και μετά το 2025.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα αγγλικά Μέσα ενημέρωσης οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Πορτογάλου εδώ και περίπου δυο μήνες, ενώ το συμβόλαιο του θα έχει σίγουρα αυξημένες αποδοχές σε σχέση με το τωρινό του συμβόλαιο.

Πέρα από την ανανέωση του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και το θέμα του Πολ Πογκμπά που θέλει να τον κρατήσει και μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ