Σίλβα – «Αυτή ήταν η προτεραιότητα μου»

Σίλβα – «Αυτή ήταν η προτεραιότητα μου»

Ο Μάρκο Σίλβα εξήγησε τις διαφορές που συνάντησε στην Αγγλία, μετά την δουλειά του στον Ολυμπιακό.

Ο Μάρκο Σίλβα επέστρεψε στην Αγγλία το καλοκαίρι, μετά από 18 μήνες, αποδεχόμενος την πρόταση της Φούλαμ. Ο Πορτογάλος, ο οποίος πέρασε και από τον πάγκο του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Sky Sports» και εξήγησε γιατί η επιστροφή στο Νησί ήταν ο μεγάλος στόχος του.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής, πάντα η προτεραιότητα μου ήταν να γυρίσω στην Αγγλία. Είχα επιλογές να εργαστώ σε άλλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά εγώ περίμενα μία ευκαιρία στην Premier League» ανέφερε αρχικά ο Σίλβα.

Κατόπιν, ο Σίλβα τόνισε πως αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο έτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις: «Τώρα είμαι καλύτερος προπονητής απ’ ότι όταν πρωτοήρθα στην Αγγλία. Τότε, προερχόμουν από δουλειές στον Ολυμπιακό και στη Σπόρτινγκ, ομάδες που κατέκτησα τίτλους και έπαιξα στο Europa League. Ήταν άλλες οι συνθήκες και οι απαιτήσεις.

Αλλά η Premier League ήταν μία άλλου είδους πρόκληση. Κάθε βδομάδα αντιμετώπιζα πιο δυνατές αντιπάλους, προπονητές και παίκτες. Αυτό απαιτούσε από μένα και το επιτελείο μου να αποδεικνύουμε διαρκώς την αξία μας και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα.

Δούλεψα στη Χαλ το 2017 και τώρα ανέλαβα τη Φούλαμ. Πρέπει να είμαι καλύτερος από τότε και με τις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει, τις καλές και τις κακές στιγμές μου. Όλα όσα έζησα με κατέστησαν πιο ικανό και έτοιμο να αντιμετωπίσω οτιδήποτε προκύψει στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ