Κλοπ για Ραντουκάνου – «Δίχως αμφιβολία το ταλέντο του αιώνα»

Κλοπ για Ραντουκάνου – «Δίχως αμφιβολία το ταλέντο του αιώνα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαρακτήρισε την Έμα Ραντουκάνου ως το ταλέντο του αιώνα ενώ στάθηκε στο ήθος που έδειξε αυτή και η Λέιλα Φερνάντεζ στον τελικό του US Open

Με την κατάκτηση του US Open, η Έμα Ραντουκάνου κέρδισε της καρδιές εκατοντάδων χιλιάδων νέων θαυμαστών της και ένας από αυτούς είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της νεαρής τενίστριας.

Ταυτόχρονα, ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα στο ήθος και το σεβασμό που έδειξε τόσο η Βρετανίδα, όσο και η αντίπαλός της στον τελικό του τουρνουά της Νέας Υόρκης, Λέιλα Φερνάντεζ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εντυπωσιάστηκα καθώς είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που είδα έναν ολόκληρο αγώνα τένις και ακόμα περισσότερο γυναικείο αγώνα. Εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα και τη δύναμη. Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά μπορείς να κερδίσεις το US Open, ειδικά όταν είσαι 18 ετών. Δίχως αμφιβολία είναι το ταλέντο του αιώνα, αλλά χωρίς σκληρή προσπάθεια είναι αδύνατο να βρεθείς σε αυτή τη θέση. Πλέον θα παρακολουθώ γυναικείο τένις πιο συχνά.

Με ενέπνευσε ο τρόπος που μίλησαν και οι δύο (σ.σ. Φερνάντεζ, Ραντουκάνου) στην τελετή, ίσως περισσότερο και από τον ίδιο τον αγώνα. Συγκλονίστηκα από τον τρόπο που παρουσιάστηκαν. Η Έμα έδειξε τεράστιο σεβασμό για την αντίπαλό της και ξέρουν ότι είναι πιθανόν να συναντηθούν αρκετές φορές ακόμα στο μέλλον και να παίξουν αντίπαλες πολλούς ακόμη τελικούς. Ήταν μια επίδειξη αθλητικού ήθους και έδειξε πόσο ταπεινή είναι, παρά το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός ότι βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ