Χεορχίνα – «Δεν αφήνω τον Ρονάλντο να κάνει τίποτα, τα φροντίζω εγώ»

Χεορχίνα – «Δεν αφήνω τον Ρονάλντο να κάνει τίποτα, τα φροντίζω εγώ»

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ αποκάλυψε σε αγγλικό Μέσο πως φροντίζει αυτή τα του σπιτιού προκειμένου ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην τραυματιστεί ή χάσει δυνάμεις

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ παραχώρησε συνέντευξη σε αγγλικό Μέσο αποκαλύπτοντας πως είναι η συμβίωση στο σπίτι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η σύντροφος του Πορτογάλου σταρ εκμυστηρεύτηκε πως δεν τον αφήνει να κάνει καμία δουλειά στο σπίτι για να μην τραυματιστεί ή να χάσει δυνάμεις.

Παρόλα αυτά, η ίδια υποστηρίζει πως τα καταφέρνει μια χαρά και ότι ο Ρονάλντο είναι ιδανικός πατέρας αλλά και σύζυγος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Κριστιάνο είναι σούπερ μπαμπάς και ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να είχα ονειρευτεί. Αλλά δεν μαγειρεύει. Δεν τον αφήνω. Μετά την πρωινή προπόνηση, του αξίζει να έχει ένα έτοιμο πιάτο στο τραπέζι του. Έχουμε σεφ αλλά μερικές φορές μαγειρεύω κι εγώ. Η αλλαγή μιας λάμπας στο σπίτι μας είναι αδύνατη, καθώς έχουμε ψηλά ταβάνια.

Αν ήσουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα άλλαζες μια λάμπας που είναι 6μ. από το έδαφος; Καλύτερα όχι. Φρόντισε και αφιέρωσε τον εαυτό σου για να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Δεν αφήνω τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να μην πάθει κάτι. Φροντίζω εγώ για τα υπόλοιπα του σπιτιού. Τα καταφέρνω όλα. Μου αρέσει να φροντίζω το σπίτι μου και την οικογένειά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ