Άστον Βίλα – Έβερτον 3-0 – «Πάρτι» της Βίλα με Μπέιλι

Άστον Βίλα – Έβερτον 3-0 – «Πάρτι» της Βίλα με Μπέιλι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λέον Μπέιλι, η Άστον Βίλα έκανε «σμπαράλια» την Έβερτον και επικράτησε με 3-0 για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Απότομη… προσγείωση για την Έβερτον! Με μία τρομερή εμφάνιση, η Άστον Βίλα έκανε… πλάκα στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ μέσα στο «Βίλα Παρκ» και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λέον Μπέιλι επικράτησε με 3-0 και πήρε τη δεύτερη νίκη της σεζόν, φτάνοντας έτσι τους 7 βαθμούς.

Πρώτη ήττα στη σεζόν για την Έβερτον που παρέμεινε με 10 βαθμούς και έμεινε στο -3 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ.

Παρότι το πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό και φάσεις, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να ανάψουν τις μηχανές με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ντόουκλας Λουίς πέρασε μία όμορφη πάσα στον Μάτι Κας και εκείνος με ένα πολύ καλό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Πίκφορντ για το 1-0 στο 66ο λεπτό.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπέιλι εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντιν την έστειλε κατα λάθος στην εστία της ομάδας του, σημειώνοντας έτσι το δεύτερο γκολ της Άστον Βίλα που φάνηκε να… καθαρίζει. Και έτσι έγινε, καθώς στο 75′ ο Μπέιλι έπιασε έναν «κεραυνό» μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους «χωριάτες» που ανέβηκαν στους 7 βαθμούς.

ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Κονσά, Μινγκς, Τάργκετ (61’ Μπέιλι, 82’ Γιανγκ), Τουανζέμπε, ΜακΓκίν (40’ Νακαμπά), Κας (86’ Τραορέ), Ντόουγκλας Λουίζ, Ράμσεϊ, Ινγκς, Γουότκινς.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μπέγκοβιτς, Ντιν, Κιν, Μίνα, Γκόντφρεϊ, Τάουνσεντ, Άλαν (72’ Γκόρντον), Ντουκουρέ, Γκρέι, Ροντόν (63’ Γκόμες), Ιβόμπι (81’ Ντέιβις)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ